Snel naar
Inhoud

Opgemaakte salades, Gourmet-, Fondue- en Steengril

Opgemaakte Salades, Gourmet, Fondue en Steengrill schotels

Gourmetschotels: (voor de folder klik hier)

Onze nieuwe Gourmet folder met o.a. de "Boender Gourmet All-In € 12,95 pp

Biefstukje, kipfilet, varkensschnitzeltje, mini runderhamburger, shoarma vlees en beefreepjes. Inclusief: rundvlees- en/of huzarensalade, knoflook- cocktail- en zigeunersaus, 2 soorten rauwkost, stokbrood en kruidenboter.

Gourmetschotel Basic per persoon € 5,50 pp (250 gram vlees)

Biefstukje, shoarma, beefreepjes, kipfilet, varkensschnitzeltjes, hamburgertje en mini slavink.

Gourmetschotel Luxe per persoon € 7,50 pp (300 gram vlees)

Biefstukje, beefreepjes, kipfilet, varkensschnitzeltje, mini gehakt cordon bleu, mini runderhamburger, spiesje van: biefstuk, kip, varkensvlees en shoarma.

Fondue schotel per persoon € 5,50 (250 gram vlees)

In stukjes gesneden Runderbiefstuk, Varkensmedaillon, Kipfilet, Kalfsvlees en Balletjes gehakt.


Steengrill schotel per persoon € 7,50 (300 gram vlees)
Biefstukje, Varkensschnitzel, gehakte biefstuk, kipfilet, spiesjes van -kip, -rundvlees, - varkensvlees en -biefstuk.

AANVULLENDE MENU"S

U kunt uw Fondue of Gourmet eventueel aanvullen met onderstaande menu's:

EXTRA MENU per persoon € 5,90 en met Vers Fruitsalade € 6,90
Rundvleessalade en/of huzarensalade (250 gram), twee soorten rauwkost, drie soorten saus, stokbrood en kruidenboter.

EXTRA LARGE MENU per persoon € 6,90 en met Vers Fruitsalade € 7,90
Rundvleessalade en /of huzarensalade (300 gram) , twee soorten rauwkost, drie soorten saus, stokbrood en kruidenboter, paprika stukjes, champignons, uiringen en spek.

Royaal Gegarneerde en Opgemaakte Salades:

Rundvlees-, Huzaren en Scharreleisalades € 6,90 pp

Gegarneerd met stukjes meloen met ham, nagelhout met appel, fricandeau, paté, asperge hamrolletjes, gevuld scharreleitje, rauwkost en runderrollade.

Zalm- of Tonijnsalade € 9,90 pp

Gegarneerd met gerookte paling, forel en makreel, gemarineerde zalm, vispaté, haring, tomaat met garnalen en gevuld scharreleitje.