Snel naar
Inhoud

Slager met Ster 2014

Uw Keurslager heeft gisteren

17 november 2014   

2 sterren behaald

bij de Slager met Ster verkiezingen

BOENDERS BEHAALT 2 STERREN

In 2013 behaalde Keurslager Boenders te Eibergen 1 Ster, bij de verkiezingen van 17 november 2014, na een spannende finaleronde van de wedstrijd ‘Slager met Ster’, werden 2 Sterren behaald. Alle medewerkers zijn zeer trots op het behaalde resultaat.

Mede door de stemmen die U als klant hebt uitgebracht is dit mooie resultaat bereikt en willen u hiervoor hartelijk bedanken.

Deze Slager met Ster verkiezingen is een initiatief van het vakblad Vleesmagazine, dat eerder al de voorganger van deze verkiezing om de titel ‘Slagerij van het Jaar organiseerde. Vleesmagazine doet dit in nauwe samenwerking met het NBC Wageningen.

 ‘Slager met Ster’ bestaat uit verschillende onderdelen die verdeeld zijn over twee ronden. In de voorronde worden de deelnemende slagerswinkels beoordeeld via een observatie en een interview met de eigenaar en twee onaangekondigde mystery-shoppers en winkelbeoordeling waarbij een aankoop wordt gedaan.

Onaangekondigd bezoek 

Bij het behalen van de nominatienorm in de voorronde volgde de nominatie voor één, twee of drie sterren. De slager is vrij om deel te nemen aan de finalerondes. Hierin vinden de volgende beoordelingen plaats:

Een jury team van retail deskundigen beoordeelt onaangekondigd de winkel en winkeluitstraling;

Een ondernemersjury, bestaande uit genomineerde slagers (twee personen per onderneming), jureert aangekondigd een collega-genomineerde in een andere provincie, met begeleiding van het NBC;

Een consumentenbeoordeling en het eindresultaat van de voorronde wordt in de beoordeling meegenomen.