Snel naar
Inhoud

Smulsteen en Smulpot

Bij uw Keurslager de Bourgondische ovensteen ook wel genoemd "De SMULSTEEN".

DE SMULSTEEN:

De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180°C en in 25-30 minuten, gegaard. En door de bijgeleverde gietijzeren houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. De feestelijke Smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten. Bezoek onze winkel voor verdere detail informatie.

Tips & spelregels voor de Smulsteen:
• 1 uur voor bereiding de Smulsteen uit de koelkast halen
• De Smulsteen in voorverwarmde oven op 180°C in 25-30 minuten garen
• Zet de houder voor de Smulsteen, in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond
• Gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de Smulsteen
• De Smulsteen, inclusief houder, krijgt u van de slager in bruikleen. De borg hiervoor is €15,-. Deze ontvangt u terug als de steen ongeschonden en schoon   wordt teruggegeven
• De Smulsteen niet met afwasmiddel schoonmaken! Enkel een schone doek gebruiken voor schoonmaak. Geen heet water gebruiken!

DE SMULPOT

Een Smulpot gevuld met heerlijk stoofgerechten zo kunt u gezellig aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. De feestelijke Smulpot is ook ideaal als alternatief voor gourmetten.Bezoek onze winkel voor verdere detail informatie. 

Tips & spelregels voor de Smulpot:
1 uur voor bereiding de Smulpot uit de koelkast halen
De Smulpot in de voorverwarmde oven 140 graden in 30 minuten
Zet de houder voor de Smulpot in de buurt van de oven op een stevige ondergrond
Gebruik ovenwanten bij het uit de oven halen van de Smulpot
De Smulpot inclusief houder krijgt u van de slager in bruikleen de borg hiervoor is € 25,- Deze ontvangt u terug, als de Smulpot ongeschonden en schoon wordt teruggegeven.
De Smulpot niet met afwasmiddel schoonmaken! Enkel een kleine hoeveelheid lauw water en een schone doek gebruiken voor het schoonmaken. Geen heet water gebruiken.